Website laten maken

Wij ontwikkelen visueel strakke en functionele websites met een eigen identiteit, speciaal voor jouw makelaarskantoor.

Website ontwikkelen

Bij het laten ontwikkelen van een website voor jouw makelaarskantoor begrijpen wij dat het meer is dan alleen online aanwezigheid. Wij zien jouw website als een investering die daadwerkelijk resultaat moet opleveren. Onze focus ligt op het creëren van een visueel aantrekkelijke en functionele website die jouw makelaarskantoor meer leads zal opleveren!

Dit is de exacte reden waarom je een marketingpartner nodig hebt die ook verstand heeft van online marketing. Zo'n partner is de perfecte keuze voor het laten maken van jouw website.

Wij begrijpen dat jouw website leads moet genereren en visueel aantrekkelijk moet zijn. En nog belangrijker, wij weten hoe we dit moeten realiseren. Wij ontwikkelen websites die goed converteren en een eigen identiteit hebben.

Wil je ook online groeien?

Websitevoormakelaar.nl is jouw partner.

Opgeleverde websites voor makelaars.

Meer cases bekijken? Hier staat de rest.

Dit is hoe wij jouw website gaan maken

Ons werkproces is erop ingericht om alles voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je hoeft je letterlijk nergens zorgen om te maken, wij regelen het.

Kennismaken

We beginnen het proces met een kennismaking. We bespreken waar je online op gevonden wilt worden en wat je doelstellingen zijn. Dit bespreken we samen in ons eerste gesprek.

Voorstel

Wij doen een voorstel voor de vormgeving, de functionaliteiten en het onderhoud. Ook maken we afspraken over de hosting en domeinnaam registratie.

Ontwikkeling

Na jouw akkoord starten wij met de ontwikkeling van de website voor jouw makelaarskantoor. Je kunt live meekijken met de vooruitgang en we plannen feedback momenten in.

Nazorg

Wij dragen de website aan jou over inclusief veilig SSL-certificaat. De nazorg bestaat uit periodiek onderhoud, backups en uptime garantie van 99,9%.

Wat voor website wil je hebben?

Niet zomaar een website...

Die eerste indruk maak je maar 1 keer.

Een aantrekkelijk ontwerp alleen is niet meer voldoende. Om bezoekers te boeien en te converteren, moeten ze snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Daarom streven wij ernaar om websites te bouwen die vanaf het begin geoptimaliseerd zijn voor conversie.

Onze websites zijn gericht op het genereren van meer leads en het vinden van meer meer verkopers en woningzoekenden, waardoor jouw makelaarskantoor zich onderscheidt in de markt.

Daarom zorgen wij ervoor dat onze websites vanaf dag één geoptimaliseerd zijn voor conversies. We bouwen websites die geld opleveren door het verkrijgen van meer Meer verkopers en woningzoekenden

Mobielvriendelijk

Voor een mooie weergave van jouw producten of diensten op zowel desktop, tablet als mobiele devices.

Geoptimaliseerd voor conversie

Elk design is geoptimaliseerd voor conversie middels gebruiksvriendelijke call-to-action elementen zoals buttons en formulieren.

Google-proof

Online vindbaarheid is belangrijker dan ooit. Websitevoormakelaar.nl zorgt ervoor dat jouw website is ingericht voor optimale vindbaarheid in de zoekmachines.

Wat kan verwachten op jouw nieuwe website?

Waar wil je online op gevonden worden? En wat voor doelstellingen heb je?

Mobielvriendelijk

WordPress website

Geoptimaliseerd voor leads

Google-proof

Razendsnelle laadtijden

Eenvoudig bij te houden

Koppeling met Funda

Meer verkopers en woningzoekende

Benieuwd naar onze prijzen?

Download de prijslijst.

Voor deze makelaars heeft ons werk het verschil gemaakt.

Tot nu toe is elke nieuwe samenwerking het resultaat van een tevreden partij die al met ons samenwerkt. Lees hieronder wat zij over ons te zeggen hebben.

Abel van den AkkerAbel van den Akker
15:16 13 Jan 23
Een goede samenwerking is zeldzaam. Synergie is het sleutelwoord. Twijfel er niet over om om ze aan te raden. Super!
Dennis ReuserDennis Reuser
15:27 16 Aug 22
Fyndable doet voor ons de online marketing met fantastisch resultaat. Veel serieuze aanvragen en veel nieuwe klanten.Damian heeft eerste de website op orde gebracht wat er ook top uitziet en daarna de SEO en SEA.Wij zijn meer dan tevreden over Fyndable. Ook de prijs-kwaliteit-verhouding is top. Damian heeft veel verstand van zijn vak.Ik raad anderen zeker aan eens contact te zoeken met Fyndable!Dennis ReuserRoKeGa Betonspecialist
Ineke GoedhartIneke Goedhart
14:14 16 Aug 22
Fyndable heeft voor ons een nieuwe website gemaakt, supermooi en levert al nieuwe aanvragen op. Van relaties van ons weet ik dat de online marketing meer dan goed wordt verzorgd door Damian (meerdere nieuwe klanten per week!). Damian is daarnaast ook nog een hele fijne en professionele vent met veel kennis van zaken. Toprelatie.De RekenMeesters bv Accountancy&Advies
Joep de JongJoep de Jong
10:34 07 Apr 22
Fyndable heeft mij uitstekend geholpen om de conversies van mijn website te verhogen. Dankzij het instellen van van de metingen van mijn Google Ads campagnes kon ik precies zien waar ik mijn geld het beste aan kon besteden en de resultaten waren gelijk te zien! Daarnaast was het contact ook snel en makkelijk, wat het voor mij extra aangenaam maakte. Mijn samenwerking met Fyndable is daarom voorlopig nog zeker niet voorbij.
js_loader

Laten we kennismaken.

Plan direct een kennismakingsgesprek met ons in en voor je het weet, ligt er een op maat gemaakt voorstel voor je neus.

Kennismaking aanvragen

Contact opnemen? 👋

We reageren altijd binnen 2 uur.

Wij hebben alles in huis om jouw bedrijf te laten groeien. Of het nu gaat om meer leads, een hogere positie in Google, een nieuwe website of webshop. We horen graag wat jouw uitdaging is.


Veelgestelde vragen.

Kan mijn website ook een koppeling hebben met Realworks, Pararius, Funda etc?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om jouw website te koppelen met Realworks, Pararius, Funda en andere relevante platforms. Hierdoor kunnen jouw woningaanbiedingen automatisch worden gesynchroniseerd en up-to-date blijven op deze platforms, wat de efficiëntie en zichtbaarheid van jouw makelaarsactiviteiten vergroot.

Kan ik de website na oplevering zelf aanpassen?

Natuurlijk! Wij werken met een eigen page builder systeem genaamd de "Fyndable Editor". Hiermee kun je zelf eenvoudig aanpassingen aan de pagina's van je website doen middels handige drag & drop tools.

Bieden jullie ook hosting aan?

Ja. Ook voor hosting kan je bij ons terecht. Wij werken met eigen servers via Amazon Web Services (AWS) en hebben daardoor alle vrijheid om de perfecte hosting omgeving voor jouw website in te richten.

Onderhouden jullie mijn website?

Omdat WordPress en de bijbehorende plug-ins regelmatig updates nodig hebben om problemen op de lange termijn te voorkomen, bieden wij maandelijks onderhoud aan.

Hierbij updaten wij alle onderdelen van de website en verhelpen we potentiële problemen. Ook zijn kleine aanpassingen inbegrepen zoals het uitbreiden van een contactformulier of het wijzigen van achtergrondafbeeldingen en kleuren.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen? 👋

We reageren altijd binnen 2 uur.

Wij hebben alles in huis om jouw makelaarskantoor te laten groeien. Of het nu gaat om meer verkopers en woningzoekende vinden, beter scoren in Google of een nieuwe website. We horen graag wat jouw uitdaging is.