Website voor Noordwest Makelaardij

In deze blog:

  • Redesign oude website
  • Gebaseerd op vertrouwen
  • Laagdrempelige call-to-action

Redesign oude website

Begin dit jaar hebben wij de website voor Noordwest Makelaardij opgeleverd. De eigenaar van Noordwest Makelaardij, Joshua Pater, kwam bij ons met de wens om de oude website te vervangen. Hij wilde graag een nieuwe website die meer aansloot bij de visueel strakke huisstijl van Noordwest Makelaardij, en daarnaast vertrouwelijk overkomt met een gebruiksvriendelijke interface.

Om deze doelstellingen te bereiken, zijn we gegaan voor een ontwerp dat bezoekers gelijk een vertrouwd en rustig gevoel geeft.

Dankzij de bedrijfsvideo op de achtergrond, het duidelijke diensten overzicht en het kort maar krachtige “over ons” stukje, is het hele verhaal van Noordwest Makelaardij in één oogopslag te zien wanneer mensen de website bezoeken.

Daarnaast zorgt het duidelijke overzicht van de aangeboden diensten en het aanbod van woningen voor een gebruiksvriendelijke ervaring op de website.

Gebaseerd op vertrouwen

In de makelaars branche speelt vertrouwen een hele belangrijke rol. Een huis kopen of verkopen is een enorm proces waarin je graag de beste, persoonlijke hulp wilt hebben die je kan verkrijgen.

Door de Google Reviews van Noordwest Makelaardij op meerdere plekken terug laten komen in de website, geven we bezoekers inzicht in de tevredenheid van de bestaande klantenkring.

Om de persoonlijke benadering van Joshua te benadrukken, hebben we zijn foto geplaatst bij alle contactformulieren.

Woningwaarde berekenen

Een belangrijk onderdeel van de site is dat bezoekers direct en laagdrempelig een aanvraag kunnen doen om de woningwaarde van het huis te berekenen. Door deze “Call-to-Action” komen bezoekers snel in contact met Noordwest Makelaardij waardoor ze een positieve eerste kennismaking ervaren.

De website is uiteraard volledig responsive waardoor deze er zowel op desktops als op tablets en mobiele devices strak uit ziet en fijn werkt.

Bekijk hieronder de live website. Heb je ook interesse in een nieuwe website? Neem contact met ons op of neem een kijkje op https://fyndable.online/webdesign/.

Interessant verhaal? Deel het met je collega's!