Koppeling met Funda

Koppelingen laten maken met bekende systemen in de makelaarsbranche, zoals Realworks, Pararius en Funda.

Koppelingen met alle systemen

Met behulp van onze geïntegreerde koppelingen wordt jouw woningaanbod automatisch gesynchroniseerd tussen je website en platforms zoals Funda. Hierdoor worden je woningen zowel op Funda als op je eigen website weergegeven. Het voordeel van deze koppeling is dat je alles vanuit één systeem kunt beheren, waardoor dubbel werk wordt voorkomen.

Website voor Makelaar staat klaar om deze koppeling naadloos te laten verlopen. Wij bieden koppelingen aan voor Realworks, Pararius en Funda, zodat je optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden.


Opgeleverde websites voor makelaars.

Meer cases bekijken? Hier staat de rest.

Wil je ook online groeien?

Fyndable.online is jouw partner.

Niet zomaar een website...

Die eerste indruk maak je maar 1 keer.

Een aantrekkelijk ontwerp alleen is niet meer voldoende. Om bezoekers te boeien en te converteren, moeten ze snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Daarom streven wij ernaar om websites te bouwen die vanaf het begin geoptimaliseerd zijn voor conversie.

Onze websites zijn gericht op het genereren van meer leads en het vinden van meer meer verkopers en woningzoekenden, waardoor jouw makelaarskantoor zich onderscheidt in de markt.

Daarom zorgen wij ervoor dat onze websites vanaf dag één geoptimaliseerd zijn voor conversies. We bouwen websites die geld opleveren door het verkrijgen van meer Meer verkopers en woningzoekenden

Mobielvriendelijk

Voor een mooie weergave van jouw producten of diensten op zowel desktop, tablet als mobiele devices.

Geoptimaliseerd voor conversie

Elk design is geoptimaliseerd voor conversie middels gebruiksvriendelijke call-to-action elementen zoals buttons en formulieren.

Google-proof

Online vindbaarheid is belangrijker dan ooit. Websitevoormakelaar.nl zorgt ervoor dat jouw website is ingericht voor optimale vindbaarheid in de zoekmachines.

Wat kan verwachten op jouw nieuwe website?

Waar wil je online op gevonden worden? En wat voor doelstellingen heb je?

Mobielvriendelijk

WordPress website

Geoptimaliseerd voor leads

Google-proof

Razendsnelle laadtijden

Eenvoudig bij te houden

Koppeling met Funda

Meer verkopers en woningzoekende

Benieuwd naar onze prijzen?

Download de prijslijst.

Laten we kennismaken.

Plan direct een kennismakingsgesprek met ons in en voor je het weet, ligt er een op maat gemaakt voorstel voor je neus.

Kennismaking aanvragen

Contact opnemen? 👋

We reageren altijd binnen 2 uur.

Wij hebben alles in huis om jouw bedrijf te laten groeien. Of het nu gaat om meer leads, een hogere positie in Google, een nieuwe website of webshop. We horen graag wat jouw uitdaging is.


Veelgestelde vragen.

Kan mijn website ook een koppeling hebben met Realworks, Pararius, Funda etc?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om jouw website te koppelen met Realworks, Pararius, Funda en andere relevante platforms. Hierdoor kunnen jouw woningaanbiedingen automatisch worden gesynchroniseerd en up-to-date blijven op deze platforms, wat de efficiëntie en zichtbaarheid van jouw makelaarsactiviteiten vergroot.

Kan ik de website na oplevering zelf aanpassen?

Natuurlijk! Wij werken met een eigen page builder systeem genaamd de "Fyndable Editor". Hiermee kun je zelf eenvoudig aanpassingen aan de pagina's van je website doen middels handige drag & drop tools.

Bieden jullie ook hosting aan?

Ja. Ook voor hosting kan je bij ons terecht. Wij werken met eigen servers via Amazon Web Services (AWS) en hebben daardoor alle vrijheid om de perfecte hosting omgeving voor jouw website in te richten.

Onderhouden jullie mijn website?

Omdat WordPress en de bijbehorende plug-ins regelmatig updates nodig hebben om problemen op de lange termijn te voorkomen, bieden wij maandelijks onderhoud aan.

Hierbij updaten wij alle onderdelen van de website en verhelpen we potentiële problemen. Ook zijn kleine aanpassingen inbegrepen zoals het uitbreiden van een contactformulier of het wijzigen van achtergrondafbeeldingen en kleuren.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.