Beter scoren in Google

Met onze strategieën bouwen we aan een sterke online merkautoriteit voor jouw makelaarskantoor en veranderen we bezoekers in klanten.

Hoger komen in Google

Hoe kun je echt hoger scoren in Google? Veel bedrijven houden het geheimzinnig, maar wij hebben het gewoon geregeld. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en succesvolle resultaten in eerdere cases, kunnen we je helpen.

Bij Websitevoormakelaar.nl doen we goed onderzoek naar de relevante zoekwoorden die het verschil kunnen maken voor jouw makelaarsbedrijf. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt plan op om jouw website te laten ranken voor deze zoekwoorden.

Ons doel is om meer verkeer naar jouw website te genereren, verkeer dat ook daadwerkelijk resulteert in meer verkopers en woningzoekenden.

Wil je ook online groeien?

Websitevoormakelaar.nl is jouw partner.

Voor deze makelaars heeft ons werk het verschil gemaakt.

Tot nu toe is elke nieuwe samenwerking het resultaat van een tevreden partij die al met ons samenwerkt. Lees hieronder wat zij over ons te zeggen hebben.

Abel van den AkkerAbel van den Akker
15:16 13 Jan 23
Een goede samenwerking is zeldzaam. Synergie is het sleutelwoord. Twijfel er niet over om om ze aan te raden. Super!
Dennis ReuserDennis Reuser
15:27 16 Aug 22
Fyndable doet voor ons de online marketing met fantastisch resultaat. Veel serieuze aanvragen en veel nieuwe klanten.Damian heeft eerste de website op orde gebracht wat er ook top uitziet en daarna de SEO en SEA.Wij zijn meer dan tevreden over Fyndable. Ook de prijs-kwaliteit-verhouding is top. Damian heeft veel verstand van zijn vak.Ik raad anderen zeker aan eens contact te zoeken met Fyndable!Dennis ReuserRoKeGa Betonspecialist
Ineke GoedhartIneke Goedhart
14:14 16 Aug 22
Fyndable heeft voor ons een nieuwe website gemaakt, supermooi en levert al nieuwe aanvragen op. Van relaties van ons weet ik dat de online marketing meer dan goed wordt verzorgd door Damian (meerdere nieuwe klanten per week!). Damian is daarnaast ook nog een hele fijne en professionele vent met veel kennis van zaken. Toprelatie.De RekenMeesters bv Accountancy&Advies
Joep de JongJoep de Jong
10:34 07 Apr 22
Fyndable heeft mij uitstekend geholpen om de conversies van mijn website te verhogen. Dankzij het instellen van van de metingen van mijn Google Ads campagnes kon ik precies zien waar ik mijn geld het beste aan kon besteden en de resultaten waren gelijk te zien! Daarnaast was het contact ook snel en makkelijk, wat het voor mij extra aangenaam maakte. Mijn samenwerking met Fyndable is daarom voorlopig nog zeker niet voorbij.
js_loader

Hoger in Google met relevante zoekwoorden.

Onze werkwijze is gericht op het behalen van topposities in de zoekresultaten van Google, met behulp van zoekwoorden waarmee jij meer verkopers en woningzoekenden kunt bereiken.

Kennismaken

We beginnen het proces met een kennismaking. We bespreken waar je online op gevonden wilt worden en wat je doelstellingen zijn. Dit bespreken we samen in ons eerste gesprek.

Zoekwoord analyse

Wij analyseren de zoekwoorden die voor jouw makelaarskantoor van belang zijn. Hoeveel mensen zoeken per maand op deze termen en zitten hier jouw ideale klanten tussen?

Strategie

Wij stellen samen een plan op, specifiek voor jouw website en doelstellingen. Hierin leggen wij vast welke stappen we doorlopen voor het verbeteren van de posities in Google.

Uitvoering

Wij voeren de besproken strategie uit en delen de resultaten in een geautomatiseerde rapportage. Zo weet je precies wat ons werk oplevert.

Wil je meer verkopers en woningzoekenden bereiken?

Welke klanten wil je bereiken?

Goed scoren in Google is een oplossing voor de lange termijn.

Langzaam maar zeker groeit jouw website online.

Veel makelaars investeren tegenwoordig enorme budgetten in online advertentiecampagnes. Deze kunnen op korte termijn goede resultaten opleveren, maar brengen uiteraard ook hogere kosten met zich mee.


De kosten van een advertentiecampagne bestaan doorgaans uit het advertentiebudget, een tarief voor het marketingbureau en eventuele productiekosten voor video- of displaycampagnes.

Een op maat gemaakte Google-strategie kan op de langere termijn vergelijkbare resultaten behalen tegen lagere kosten. Voor zoekmachineoptimalisatie is geen advertentiebudget nodig en kun je de productiekosten bijvoorbeeld reserveren voor een mooie bedrijfsvideo.

Minder kosten

Met onze strategieën is het mogelijk om met relatief lage kosten een sterke groei te realiseren. Met name op de lange termijn.

Meer bezoekers

Door de stijgende posities in Google trekt jouw website steeds meer verkeer. Hierdoor heb je meer data in Google Analytics om de inhoud van je pagina's te optimaliseren.

Meer verkopers en woningzoekenden

Als je met onze strategieën voor juiste zoekwoorden kiest, vertalen meer bezoekers zich ook tot meer klanten.

Inzicht in de investering.

Benieuwd waar voor jouw business de kansen liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie?

Google Quickscan

Waar liggen de kansen?

Middels onze gratis Google Quickscan krijg je snel en eenvoudig inzicht in de kansen voor jouw website. Wanneer je er voor kiest om je zoekmachine optimalisatie aan ons uit te besteden, vertalen wij de kansen direct naar een actieplan op maat.

Populaire pagina's

Huidige ranking posities

Technische verbeterpunten

On-page verbeterpunten

Linkbuilding kansen

Aanbevelingen

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Custom plan + uitvoering

Rank hoger in de resultaten van Google met zoekwoorden die er voor jouw makelaarskantoor er écht toe doen. Wij stoppen onze kennis en ervaring in een custom plan en gaan aan de slag met effectieve technieken.

Keyword onderzoek

Copywriting

On-page optimalisatie

Linkbuilding

Google Mijn Bedrijf optimalisatie

Automatische rapportage

Adverteren op Google

Google ads uitbesteden

De mogelijkheden van Google Ads zijn erg groot. Van advertenties gebaseerd op relevante zoektermen tot aan een uitgebreide video campagne op YouTube voor jouw makelaarskantoor.

Keyword onderzoek

Google Search

Google Display

Relevante marketing

Google Analytics

Automatische rapportage

Benieuwd naar onze prijzen?

Download de prijslijst.

Veelgestelde vragen.

Heeft iedere website zoekmachine optimalisatie nodig?

Als het voor een website van belang is dat de content hiervan goed wordt gevonden door de doelgroep, raden wij aan om met onze strategie aan de slag te gaan.

Krijg ik inzicht in de resultaten?

Dat is voor ons vanzelfsprekend. Je krijgt toegang tot een eigen dashboard met alle gegevens die voor jouw bedrijf van belang zijn. Zo weet je precies hoe de campagnes lopen en wat je er aan hebt.

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieplatform van de meest gebruikte zoekmachine. Dit is een uitstekend kanaal voor zowel merkbekendheid als sales gerichte campagnes. De search-advertenties worden vertoond bij de zoekresultaten van Google. Bij ruim 40% van de uitgevoerde zoekopdrachten wordt er op een advertentie geklikt die via Google Ads is opgemaakt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen? 👋

We reageren altijd binnen 2 uur.

Wij hebben alles in huis om jouw makelaarskantoor te laten groeien. Of het nu gaat om meer verkopers en woningzoekende vinden, beter scoren in Google of een nieuwe website. We horen graag wat jouw uitdaging is.