Over ons

Benieuwd naar het verhaal achter Fyndable.online marketing en webdesign voor makelaars? Lees hier meer over ons bureau

Even kennismaken.

Fyndable.online is in 2019 opgericht door Damian van Es. Het was naar zijn idee tijd voor een ander type online marketing bureau.

Geen telefoontjes naar makelaars met gladde verkooppraatjes, geen peperdure abonnementen met onredelijke opzegtermijnen en geen bureau dat jouw advertentiebudget er zomaar doorheen jaagt.

Fyndable moest een bureau worden waar makelaars zelf naartoe komen omdat ze graag samen willen werken. Omdat ze van andere ondernemers hebben gehoord dat die campagne van Fyndable ervoor heeft gezorgd dat ze extra personeel aan moesten nemen, naar een groter pand konden verhuizen of konden investeren in nieuwe projecten.

En dat is gelukt.

Het overgrote deel van de klanten uit het eerste jaar is er nog steeds, sommige zijn zelfs een soort ambassadeurs geworden.

Inmiddels zitten we met meerdere online marketing specialisten en webdesigners op een gezellig kantoor aan de Scheepmakerij 12 in Delft.

In de afgelopen jaren hebben wij aan succesvolle online marketing projecten voor makelaars mogen werken. We hebben makelaars van mooie website, goedlopende advertentie campagnes en meer verkopers en woningzoekenden.

De kracht van een Website voor makelaar

Als bedrijf gespecialiseerd in marketing en webdesign voor makelaars, hechten wij veel waarde aan het begrijpen van onze klanten. Door een persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat we optimaal kunnen samenwerken en elkaars verwachtingen begrijpen.

Onze focus ligt op het creëren van effectieve samenwerkingen op het gebied van marketing en webdesign. We gaan selectief te werk en kiezen voor samenwerkingen waarin een goede klik aanwezig is. Wanneer die klik er is, zetten we ons volledig in om succes te behalen.

Persoonlijke aandacht

Elke opdracht verdient persoonlijke aandacht en een oplossing op maat. Bij ons staat jouw bedrijf op nummer 1.

Resultaat gericht

Als online marketing bureau staan wij voor een no-nonsense mentaliteit. Al onze oplossingen zijn gericht op het behalen van topresultaat.

Data gedreven

Wij besteden de beschikbare tijd goed. Al onze adviezen, beslissingen en optimalisaties zijn gebaseerd op data. Geen nattevingerwerk.

Wil je ook online groeien?

Fyndable.online is jouw partner.

Contact opnemen? 👋

We reageren altijd binnen 2 uur.

Wij hebben alles in huis om jouw makelaarskantoor te laten groeien. Of het nu gaat om meer verkopers en woningzoekende vinden, beter scoren in Google of een nieuwe website. We horen graag wat jouw uitdaging is.