Social Media Beheer

Middels creatieve, datagedreven social media campagnes trekken wij de aandacht van potentiële leads. Als social media specialist weten wij exact wat jouw makelaarskantoor nodig heeft om online te groeien.

Social Media uitbesteden?

Wij helpen grote en kleine makelaars met groeien. Middels onze social funnel strategie inspireren, overtuigen en converteren we meer potentiële verkopers en woningzoekenden. Deze denkbeeldige trechters gebruiken wij om in te spelen op de klantreis van jouw klanten.

Hoe beter we je doelstellingen weten, hoe sneller we kunnen starten met relevante content op kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Uiteindelijk bepaald de data wat het beste werkt voor jouw makelaarskantoor.

Onze social funnel strategie.

Maak een winstgevende investering van je social media marketing.

Inspireren

Middels opvallende, inspirerende content trekken we de aandacht van potentiële verkopers en woningzoekenden.

Overtuigen

Door visuele communicatie van de jouw diensten overtuigen we de doelgroep van jouw makelaarskantoor.

Converteren

We gebruiken slimme retargeting om de aanvragen van geïnteresseerden te stimuleren.

Social media campagnes voor makelaars

Meer campagnes bekijken? Hier staat de rest.

Bereik meer verkopers en woningzoekenden.

Social media marketing klinkt geweldig, maar het is lastig om te weten wat wanneer werkt. Met onze data-driven strategie creëren wij een krachtige, converterende content funnel die je klanten met de juiste content op het juiste moment benaderd.

Kennismaken

Alles begint bij jouw dienst of product. Waar wil je online op gevonden worden en wat wil je verkopen? Dit bespreken we samen in ons eerste gesprek.

Groeiplan

In een op maat gemaakt groeiplan bepalen we welke social media kanalen aansluiten bij jouw makelaarskantoor, stellen we doelstellingen op en bedenken we een content format.

Content Funnel

We stellen een conversiemeting in, produceren de content en starten de campagne volgens onze social funnel strategie.

Optimalisatie

We houden de binnenkomende resultaten voortdurend in de gaten en waar nodig optimaliseren we de content en targeting.

Inspireer en overtuig meer verkopers en woningzoekenden.

Converteer met social ads.

Relevant zijn op het juiste moment, daar draait het om.

Veel makelaars richten zich vaak op het vergroten van hun aantal volgers en plaatsen lukraak updates in de hoop op betrokkenheid. Hierdoor besteden ze vaak meer tijd aan het posten van berichten dan aan het analyseren van resultaten of het opvolgen van leads. Het uitbesteden van jouw social media kan een goede oplossing zijn om deze uitdagingen aan te pakken en efficiënter te werken in de makelaarsbranche.

Wij hanteren een data-gedreven aanpak om makelaars te helpen bij het identificeren van de meest waardevolle leads, waarna we hen zeer gerichte en relevante content tonen. Op deze manier kunnen we het aantal conversies aanzienlijk verhogen en succesvolle resultaten behalen.

Strak ontworpen advertenties

Wij ontwerpen social media advertenties die opvallen én converteren. Natuurlijk passend bij de huisstijl van je makelaarskantoor.

Slimme targeting

Door de uitgebreide targeting opties van de sociale advertentieplatformen volop te benutten, weten wij meer verkopers en woningzoekenden te bereiken met relevante ads.

Overzichtelijke resultaten

Wij delen de resultaten van de campagnes in een automatische rapportage.

Inzicht in de investering.

Alles begint bij jouw doelstelling. Waar wil je online op gevonden worden en wie wil bereiken?

Social Ads

Standaard campagne

Doel van dit pakket is het genereren van relevante leads voor jouw makelaarskantoor. We zorgen ervoor dat je middels Social Ads een grotere naamsbekendheid onder je doelgroep opbouwt.

Met slimme retargeting campagnes bereiken we potentiële klanten met overtuigende content om hen te converteren.

Door dagelijks de campagnes te onderhouden en waar nodig te optimaliseren, voorkomen we dat je onnodig veel geld verspilt aan advertenties die niet de juiste verkopers en woningzoekenden oplevert.

Doelgroep analyse

Inrichting conversiemeting

Landingspagina optimalisatie

Social Ads campagne

Dagelijks onderhoud

Automatische rapportage

Social Ads

E-commerce campagne

Doel van dit pakket is het genereren meer verkopers en woningzoekenden. We zorgen ervoor dat jouw makelaarskantoor middels Social Ads een grotere bekendheid onder je doelgroep krijgt.

Met slimme retargeting campagnes bereiken we potentiële klanten met overtuigende content om de verkoop te stimuleren.

Door dagelijks de campagnes te onderhouden en waar nodig te optimaliseren, voorkomen we dat je onnodig veel geld verspilt aan advertenties die niets verkopen.

Doelgroep analyse

Inrichting conversiemeting

Inrichting product feed

Webshop optimalisatie

Social Ads campagne

Social Shopping campagne

Dagelijks onderhoud

Automatische rapportage

Benieuwd naar onze prijzen?

Download de prijslijst.

Voor deze makelaars heeft ons werk het verschil gemaakt.

Tot nu toe is elke nieuwe samenwerking het resultaat van een tevreden partij die al met ons samenwerkt. Lees hieronder wat zij over ons te zeggen hebben.

Abel van den AkkerAbel van den Akker
15:16 13 Jan 23
Een goede samenwerking is zeldzaam. Synergie is het sleutelwoord. Twijfel er niet over om om ze aan te raden. Super!
Dennis ReuserDennis Reuser
15:27 16 Aug 22
Fyndable doet voor ons de online marketing met fantastisch resultaat. Veel serieuze aanvragen en veel nieuwe klanten.Damian heeft eerste de website op orde gebracht wat er ook top uitziet en daarna de SEO en SEA.Wij zijn meer dan tevreden over Fyndable. Ook de prijs-kwaliteit-verhouding is top. Damian heeft veel verstand van zijn vak.Ik raad anderen zeker aan eens contact te zoeken met Fyndable!Dennis ReuserRoKeGa Betonspecialist
Ineke GoedhartIneke Goedhart
14:14 16 Aug 22
Fyndable heeft voor ons een nieuwe website gemaakt, supermooi en levert al nieuwe aanvragen op. Van relaties van ons weet ik dat de online marketing meer dan goed wordt verzorgd door Damian (meerdere nieuwe klanten per week!). Damian is daarnaast ook nog een hele fijne en professionele vent met veel kennis van zaken. Toprelatie.De RekenMeesters bv Accountancy&Advies
Joep de JongJoep de Jong
10:34 07 Apr 22
Fyndable heeft mij uitstekend geholpen om de conversies van mijn website te verhogen. Dankzij het instellen van van de metingen van mijn Google Ads campagnes kon ik precies zien waar ik mijn geld het beste aan kon besteden en de resultaten waren gelijk te zien! Daarnaast was het contact ook snel en makkelijk, wat het voor mij extra aangenaam maakte. Mijn samenwerking met Fyndable is daarom voorlopig nog zeker niet voorbij.
js_loader

Veelgestelde vragen.

Waarom zou je social media marketing inzetten?

Het overgrote deel van jouw doelgroep maakt dagelijks gebruik van een vorm van social media, alhoewel de populariteit per kanaal nogal verschilt tussen de leeftijdsgroepen. Social media leent zich uitstekend voor het inspireren van je doelgroep.

Middels visuele content als afbeeldingen of video's maak je men enthousiast over je makelaarskantoor , iets waar een kanaal als Google Ads minder sterk in is.

Kunnen jullie de huizen die ik aanbied op mijn Facebook en Instagram accounts plaatsen?

Dit is geen enkel probleem, onze e-commerce specialist zet deze koppeling met gemak op. Zo kan je de huizen die je aanbied taggen in berichten op Facebook en Instagram.

Doen jullie ook aan influencer campagnes?

Zeker! We hebben een groot netwerk van influencers waarmee we jouw makelaarskantoor onder de aandacht bij de juiste doelgroep kunnen brengen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen zodat we alle mogelijkheden kunnen toelichten.

Krijg ik zelf ook inzicht in de resultaten?

Dat is voor ons vanzelfsprekend. Social media uitbesteden betekend natuurlijk niet dat je de controle verliest. Je krijgt toegang tot een eigen dashboard met alle gegevens die voor jouw makelaarskantoor van belang zijn. Zo weet je precies hoe de campagnes lopen en wat je er aan hebt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen? 👋

We reageren altijd binnen 2 uur.

Wij hebben alles in huis om jouw makelaarskantoor te laten groeien. Of het nu gaat om meer verkopers en woningzoekende vinden, beter scoren in Google of een nieuwe website. We horen graag wat jouw uitdaging is.